drake - PR -043 P Wild som Blomkål boll kör Mint Gem 10 PSA TCG Super 7d0dbedas52465-Ny stil

Bolt Action Stkonster Army - British 28mm Set Warlord spel WWII GB
Bolt Action Villaggio Rurale Set - Warlord spel - Pre Ordine
Bolt Action M10 Tank Destroyer Platon 28mm 1 56th Plast US British modellllerler Kit
Boma Lego vänner Hekonstblake Airport 41109 MINT I SEALD låda
Bombardier CRJ 200 American Eagle (PvarmoEtched,hkonsts Pkonsts,Decal) 1 72 BPK 7208
Bombskal från DC serier Catkvinna 1959 Cadillac Coupe Deville Jada Leksaker 30458 1 24
Böner för Ultra Orb Cd Orb från japan
Bonnet Bath brun Reprinted leksak Made in japan Showa R Etro Candy Store
Bonus med Chguld Q Fairlady Z -gränsen fastställd
Booster bil Seat Dora The Explorer Toddler Harness with Headrest Cup Holder
Bord Top Roulette.New York ger.Helt ny
Bordsspel... Björnar Spel på Fireside spel.Stort sparande
Boris Wow Wee Lg Fingrar Kramar Avancerad interaktiv plush bebis Monkey Pet

Boruken Sbilface Domino Table av Domino Tables av konst
BoS 1952 Saab 92B Lätt blå LE av 1000 1 18 Sällsynta Sök Ny

Boeing P -26 A Peashooter hjuler Field (USAAF Hawaii 1941) HA7508

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,BOSCH 5 LAGERY MEGA GARGERBARN BARN LEVER HJUL leksak BRAND NY GIFTBostonterrier -hundfigur tillverkad i Förenade kungariket (japansk importeraera)Boukenger DX DaiVoyagers Power Rangers Operation Overdrive slåssFleet Megazord sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

BOWNER HO 1 87 SCALCANADIAN PACIFIC CP järnväg C -636 DCC och LOK SUND 24307 F S
Bowser 23963 Erie Baldwin S -12 Ho skala
Bowser 24545 HO Pittsburgh & Lake Erie U -25B Diesel Loco Sound DCC

Boende Venture Ggvwehs DB Ep3 Fleischmann 5395 Nip 1

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Bowser HO skala Locomotive Kit 100500 PRR K -4 Pacific 4 -6 -2 Unassembled Tenderlåda 36 busste magi FIGLI DEGLI DEI BON AV GODS BNG ITA Mtg Booster BNG Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",lådaad Brass USA söderern Pacific 2 -10 -2 Loco av Balboa i utmärkt skicklådaad Super Detail Hornby BR 4 -6 -2 Britannia Class Locomotive (’Frome ’) 65533;’6553333; flygagaing Dutchman mothe5533;6553333; eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Boerman Puffer Plank för kongrönering Fraight bil till Gauge II (64mm)
lådaning Heljan Early BR blå Parcels Service klass 128 DPU WEATHEröd Look

BOGWARD HANSA 2400 1955 1 43 Nyskaliga modellllerler NEO43450

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

BR (Late Crest) 2 -8 -0 klass 38xx Hornby R2919 OO Gage

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Brabuss 500 4x4 -2 Mercedes G500 2016 vit 1 43 MINISTAMPS 43703462Brabuss 850 Mercedes -Benz G63 AMG W463 G -klass Solarbeam gul GT anda GT196CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.BRADway BEGRÄNSAD 3618 N E9 A -enhet CB &Q B Stainless Paragon3 Ljud DC DCCBRADway begränsad 5640 HO Great Northern S -2 4 -8 -4 2575 Paragon3 Ljud DC DCCBranchline Trains Laser -konst Marilyn's Bar & Grilll - NIB

Läs mer...
BRAND A015 6 Uncle Hamburg Clågn JOKER Action Figur Set 2pcs Head Sculpt Doll
Brand Ferrari Daytona 365 Gts 4 1 18 skala bil

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Brand Ny bilkonst 1 18 LAMBORGHINI AVENTDOR J METALLISK röd bil modellllerL 74673BRAND NY Lego Harry krukmakare Hogwkonsts Express 75955BRAND NY Skapare Vestas Wind Turbine 10268 Instruktion DHL
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättBrand röd Bull Rb13 Daniel Richard BuragoBrandkrigarna strejk Team av Tau Empire målad actionfigurWarhammer 40KBrandnew Voltron Defender of the Universe 71040 Instruktion utan Orig låda att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
BRASS HO T ågmotor PRR T -1 Duplex 4 -4 -4 -4 Gem Sanko kejserlig modellllerler \B33

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Brawa 40734 FS Gr.421 035 Pröda bellica ep.III Digital
Brawa 42834 Diesellok V100 VLTJ

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Brawa 43991 Elektrrolokomotive TRAXX CE 119 der bilgoNet

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBretonnia grön Knight Metal Pro -målad OOPBrian s Nissan Skyline GT -R (R34) Baujahr 1999 Film 2 Fast 2 Furious 2003 1 18 GBRIO - Firefighter Set 18 delar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Britannia Acw 17226 Gabions Taktisk Scen (Entreprenörer) 1 kloss
BRITISCHER BOSS HOCHREGAL Gabelstapler Stapler gaffeltruck SEHR SEHR SEXTEN
Britter i American Civil War Clear the Way US militär- Figures och Flags 17017 2of2
Brittiska Cromwell Sherman Fireflygaga M4A3 WWII tankar Pro -byggt 1 72 accepter

Viktigt!

Broadway begränsad (HO) 5688 GE AC600 GE DEMO Paragon3 SUND DC DCC
Broadway begränsad 3629 N Union Pacific EMD E9 B -Unit Diesel Loco Paragon3 B
Broadway begränsad 4992 HO Union Pacific P3 4 -12 -2 Steam Loco DC DCC Sound

Kontakt

Broadway begränsad 5592 HO B &O 4 -6 -2 PACIFIC

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Broadway begränsad HO 5676 UP Big Boy Steam Locomotive 4014W Sound & Smoke
Broadway begränsad Union Pacific GE AC600CW Locomotive W Sound Dcc (N)

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

BROKLIN BRK 4x 1937 CHEVROLET POLICE bil SFBBC 1991 43
Bronco 1 35 \\ 35; CB35011 T17E1 Staghund Mk.I Late Production

Stöd FARR!

Bronco 1 350 NB5051 USS San Antonio LPD -17

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Brookite 3360 {65533; C Kinesiska drake, drake 140 x 158 cm.Sjöfkonsten är fri
Brooklin BRK.124X 1966 Ford Mustang GT 350 -H. begränsad Edition.
Brooklin PC 04 1936 Pontiac Deluxe Six 4 -Door Touring Sedan Neptune grön 1 43
Bruder 02744 MAN TGA Cemänt Mixer
BRUMM Taxi Edizione särskilde XV Borsa Scambio di Verona 26 9 1992 scala 1 43 MIB
BSAG -18 Luftlös BB -granat CO2
BU508 -1Rivarossi H0 Ac 1096 Electric Locomotive E -Locomotive 119 012 -3 Db,Mycket
Buffalo spel Spin off spel
BUGATTI TIPO 32 TANK 1923 gul 1 43
BUKI 7506 Robot Tibo
BUM modellllerlerler 1 72 D -DAY CASINO OF OoiSTEHAM trä Kit, Figur Set