1 Break Turbo TRD CX25 Citroen bilene Otto 247 OT 18 7d0dbpohr72658-Ny stil

Pappa VINIL - stjärna VAROR JAWA BOBBLE Huvudhuvudet VÅLAT
PAPPAR OCH VAROR SOM SKA LÄKEMEDELSFÖRPAPPAS AV RÖDSLEDNINGSPAPPER
PAQUEBOT TAIPING (Crossing) -mänGmodellllerL 1 150 n brun65533;65533; OS001
Para H0 Coche Slot tävlings Maqueta de Tren F dre 65533;rmula 1 Indy con Tyco Motor Motor Motor
Para H0 Coche Slot tävlings Maqueta de Tren Nasbil con Tyco de Motor en Klarsicht
Paradbil 100 1 43 2001 Citroen Xsara Handgjord hkonsts modellllerlerl Bil
Parademon Invasion Force 35mm läderlappen miniatyr spel DC Universe Knight modellllerler
Paragon 1 18 skala - BMW 3 serie 335i Saloon F30 flygagatande blå dieselbil
PARAGON 1 48 RF -4B C E CONVERSIONE PRIMO PROFILO HASEGAWA F -4B C E konst 4887
Paragon modellllerler 1 18 - BMW i8 Sophisto grå w Frozen grå (LHD) PA -97082
Paragrafix 121 35 LiS Jupiter 2 Spaceship PE & Decal Set för Moebius
Paragrafix LOST I SPANS JUPITER 2 FOOTOETCH och DECAL SET PGX121 Sci -Fi Mode...
Paragraphix modellllerlerlsystem 168 1 4105 slåssstjärna Pegasus Landing Bay Pvarmoetch

Paranoia West End spelverkstad 1986 ISBN 1869893018 bäst RPG Någonsin
Parker Bros. 1978 Merlin årgång I låda Handhållen Electronic spel Excellent

PANNARD DYNA GRAND STADGAR 1958 bil 1 43 STORLEK 4 DÖRR SALOON VERSION R0154X

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Pkonstizan Historisk M Brittisk Grenadier Gaming the Wars for America 17 HC VGPasserelle pour pi 65533; ”Pure 65533tons cougröne -HO -1 87 -FALLER 120198Pathfinder - Blod från havet sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Pathfinder - Nattens blod
Pathfinder D &D -miniatyr röd drake Evolution låda SET NIP Ny förslutning
Pathfinder modellllerler 1 43 skala PFMCC1 - 1960 Facel Vega HK500 1 av 600 röd

Panok Ship Junior träen modellllerler konstruktion Kit 3D träcraft av Yongmodellllerlerer

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Pathfinder Ultimate CombatPatrull Mission Cruise Mission Paw Robo Hund och fordon Inkluderat nytt Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",PAUDI modellllerL PD2251W AUDI Q5 2010 VITE 1 18 modellllerLINO DIE CAST modellllerLPaul Senghas SS soldat eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Panorera Tornado Aeronautica Italiana flygagagplan {65533;Desert Storm 65533;95; Die -Cast 1 100 NY
Paw patrullera - My Storlek Lookout Tower with Exclusive fordon, röderande Periscope

Panorerad kärna 1 72 \ liv35; NX -15 BFF 063AN Ambient

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Paw patrullera Lookout HQ Exclusive spelaset med 5 Bonus Pups

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Pea Dot flickor och Panzer Nej. 3 Assault Gun F typ Ending Ver.Vänlig Gam GuP F SPeanuts Charlie brun Christmas mini figure clip -on samling 2004 Memory LaneCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Peco HO skala SL -U8363 Kod 83 Dubbel glida InsulfrogPedal Bil 1950 -talet guld Chrysler Sällsynt årgång Metal samlaor Läste FULLBESKRIVNINGPedestal - Tabletop Wargaming, D &D 3D -tryckt kulle utspridd terräng

Läs mer...
Pegaso modellllerler 90mm keltisk krigare Grekland 279 B.C vit Metal Figur Kit
Pegasus hobbies Gotiska byggnad Sets x4 (BNIB)

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pensionerad Peekaboo Turtle 2000 Edition Beanie Babies P.E PelletsPepe Le Pew Small Plush NEW Fadded Eyes ApplådPeppa Pig ljuss och Sounds Family Hem Jazwares
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPeppa Pig's Fancy Dress Pkonsty 12 Bit ihop Peppa och vänner Klä uppPerfekt effekt PE -DX09 robotarfigur Mega DoragonPerl modellllerlerl G3 -13874 004 -K -65533;65533; 65533; kele Ho Layton Sj Wagons de Marchandisses Fret att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Personaggi Adam Preiser 63900 6 Non Diplit Figur Adriana1 3 2 Accessori

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PEUGEOT 204 BREAK 1966 POMPIERS ELIGOR 1361 1 43
PEUGEOT 402 TAXI 1939 NOREV 1 43 MINT Fri UK Shipping

EU-kandidaterna om Frontex' budget

PEUGEOT D3 Publicitaire MOTOståARD Tracteur ELIKOR 1 43

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPhilos 3220 - Go -set - 3220 - Go -set leksaker spielzeug Philos NEWPhoenix modellllerler Etihad Airlines flygbusss A40 -600 Formula One 2015 Förlaga 1 400Pichler Brushless Motor Boost 20 V2 Combo C9106 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
PIKO Diesellok BR 118 131 -2 GFK DR IV lasta.Dec. 52
Piko 37704 bilro telonato Shimmns LogServ.skala G 1 22
Piko 40481 - Elektrödiebriebzug Hondekop NS Ep.IV gr 65533;sdräk 65533; n - Spur N - NEU
Piko 51580 Elektrolokomotive BR 147 DB AG - Neu in OVP

Viktigt!

Piko 51841 Elektrrolok BR 111 DB AG AC Digital H0
Piko 53000,53001,53140,53141,53142,53145 Ensemble de 6 X Wagon Voyageurs –Saxe
Piko 57340 Diesellok 285 Captain AC Digital Spur H0

Kontakt

Piko 59007 Smkonstkontrollera ljus Set Personenzug BR 218 mit 2 Personenwage

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Piko 59559 Elektrolokomotive BR 146 520 der InterConnex
Piko 61141 HO ESSO Farm Complex

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Piko 96332 Elektrook ET 22 PKP H0
PIKO Diesellok G 1206 Northjärnväg, Ep.VI 59160

Stöd FARR!

Piko G 35203 -S Voie Droite G140, Longueur 139,23 mm (12 enheter)

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

PIKO G skala SUND KIT V60 REKIVERB36195
PIKO H0 52804 - BR ST44 PKP - Lok.Spalinowa - DSS PluX22 - NEU i OVP
Piko Qwik Kit musik Shop byggnad Kit 62721 G skala Tågs
PILOTO VALENTINO röd GP BRno 1997
Pioneer Chevrolet Camaro Z28 Grön 1 32 skala Slot skalaptic P044
Piste de Bourrage Creuser Son Strukton Plasser Theurer Viessmann 26095 Ka4
Pitcher Vase i Sandstone eller Keramik 1950 1960 årgång Years 50 60
PJ Masks Turbo Blast Fordon - Gekko
PLAMAX MF - 23 minsta fabriksglas Skydda rödskapet röd Eyewear Ver.1 20 sc
planT X PX -15 PLUTO alias MEGATRON transformers NEU NY
Planleksaker 4622 Ludo Nordpole spel.Inkluderad sjöfkonst