bayala Schleich 42445 stabilt och sjö enhörningar, med blomhus Glitteringar 7d0dbkgno94044-Ny stil

SD Gundam BB Warrior bilen Warrior Avfyra en stor stål 283 BB -krigare
Sd Gundam Cross Silhouette Siscudo Titans Färg Plastic modellllerler
SD Gundam Gaiden SDX militanta Double Zeta Gundam
SD Heavy Warrior Heavy Warrior Heavy Gundam Obästeämd hkonsts Kit (ingen joint)
SD.KFZ 1 TYP 170 VK
Sdc 2013 Lot of 3 My liten Pony samlaibles Doll DJ Pon -3 Mane -Iac Pony
SDCC 2010 Doctor Who the Fifth Doctor.DR.WHO SOLD FAST begränsad Edition Mycket sällsynt
SDCC 2013 Hasbro Min lilla Pony DJ Pon 3 Vinyl Figur NIB
SDCC 2014 LEGO stjärnornas krig Rebell Ghost stjärnaship Exclusive SET 1000 RARE
SDCC 2015 HASBRO KONVENTION EXKLUSIVE GI JOE CRIMSON STRIKE LEY RARE
SDCC 2016 Exklusiv TMNT Arcade Turtles Set Shrödder och Foot Clan Set
SDCC 2016 Udon Exklusiv KEN METAL STREET FIght bilD SERIES 2
SDCC 2018 1 12 Mortal Kombat Ermac Figur Storm samlaibles

SDCC 2018 EXKLUSIVA ShopINS cuTIE bilIE bilT BLING, guld, UCC, COMIC CON
SDCC 2018 SDCC EXKLUSIVE 5 heta hjul Pop Culture DC serier Signed av Alex Ross

Scratch Built Classic Caboose O Gage En av en sort

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,SDDC 2019 Exklusiv Ghostbussters Slied Figur låda Set - Pre -Order Ship AugustSe bil Power Coin slåss Blood slåss Mode Animation Action leksak Figur u NUSe smkonst 2014 Lamborghini 5 -95 av Zagat gul Met w Titane hjuls 1 18 New sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Sea King Gargantuan Warbästee Hordes Trollblod PIP 71106 Brand Nytt skepp
SEAL BAGS ÖPPEN låda -LEGO 8053 Technic bilene Crane Set
SEALD BRAND NY MONOPOLI General Mills samlaors Edition Board spel RARE

Screecher Wild v -bone 955533;C Fordonsnivå 2 (Färgbebis 85271).Sjöfkonsten är fri

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.SEAME STREET ELMO Pkonsty Favor bray Gift Bag Pkonstihandel med barnSECRET BASE Pushead GID SWIRL SkullPirate Serpent Sofubi kaiju bemon zolmän Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Sega Avengers Ålder av Ultron 20cm Iron Man Mark 43 XLIII PM Action FigurSEGA LSI FL ZAXXON 3D TABEL TOP RETRIO japan ShoOTING spel TEST FRAMTIDE FRAMTIDE 65533; OK eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Scroll Bot - projekt Kit for the Raspberry Pi Zero W
SEGA leksaker anpanman japans och English Talk en hel del Ord bok SuperDX japan importeraeraera

Scrubland MTG, Reviderad utgåva 1994 (3ED) -lättspelad

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Sega leksaker Hemstjärna Classic Hem plantarium Pearl vit

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av SEN -TIN -EL RE EDIT Iron Spider Action FigurSenki Zesshou Symphoghear GX PVC Staty 1 8 Kirika Akatsuki Maid Ver.18 cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Sentinel 12'HERO's MEISTER ULTRAMAN begränsad Släpp Metallisk Färg US SellerSentinel RIOBOT Den Iron Giant Action Figur Figur Figur för NY 80 skalaSerafon oldblood på bilnosaur Lizardmän NOS Warhammer Age of Sigmar AOS L75

Läs mer...
Serie 5 -länk Hogthrob från Pigs in Space Swinetrek
Serie Serlila modellllerlerismo Naval årgång träsen Kit bra Condition Mycket sällsynt

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. SET AV 6 BRISTFkonstYGSet Impero 1, Expansion, Italiano, NewSEVA 5 Elektro.2D 3D -byggnadens uppsättning.Delar av 713.medeltid 6
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSfären av motståndsrörelsen - BGS 9.5 GEM MINT - Exodus - MTG - årgång - Legacy --Retro Tin Spela kortspelREVEL 1 32 RITISH BAE HAWK T. 1A TWIN SEather FIghter JET modellllerL att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
REVEL METAL BELISSAMA AUDI AVUS QUATRO SCALA 1 18 08830 301129

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Revell 03903 Haunebu II flygagaing Saucer skala 1 72 Ny
Revell 04995 Messerschmitt Me262 B -1 U -1 Nightfighter modellllerler Kit

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Revell 07045 1 25 97 Ford F -150 XLT Bil modellllerlerl Kit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotRevell 1 48 Junkers Ju52 3m Transport flygagagplan modellllerlerl KitRevell 5156 flygagagplan bilrier Uss Forrest MinifordonRevell Dodge Viper GTS Bilmodellllerl Set (nivå 4) (skala 1 25) -67040 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Revell Revell 67690 Ensemble De Mod 65533;65533;les Porsche lådater (37 Pi 65533;sd65533cs) -modellllerlerl Set
Revell Sous -Station Power Station H0 1 87 2018 Kit Mod 65533;gry 65533; le Plastique MF11
Revell årgång Deals hjuls modellllerler Kit, McLipper, Mk V8 Kan 65533;'65533;t -Am Racer,förseglad

Viktigt!

Revolvtech EVANGELION EVOLUTION Evangelion ANIMA Evangelion slutnummer
RG 1 144 Gundam Base begränsad RX - 0 Unicorn Gundam Ver.TWC
RG bilen Suit Gundam UC Unicorn Gundam 1 144 skala färgkodat förbetalt plastläge

Kontakt

Richard Hammond Figura per 1 18 Lotus Elise Exiger bilkonst

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Rider Gaimu utrikes frågor infraröd kontroll Rider Gaimu Cherry Hurricane leksak
Riich modellllerler 1 35 universell bilrier Mk.1 med besättning

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Ring leksaker K.PRIEST Zombie Hunter YZBR0001 1 6 Figur Deluxe Ver.Ny
Rio modellllerler - Mercedes 770 Senatorer rider i Hitler s bil i Dachau - begränsad 100

Stöd FARR!

RIO RI4419 FIAT 519 bilRO FONDEBRE 1924 1 43 modellllerLINO DIE CAST modellllerL

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Rising Sun Board spel BRAND NYA ABUspel
RIVAROSSI 1339 DAMPLOK BR 10 der DB WM1178
RIVAROSSI H0 1067 DAMPLOK BR 39 254 der DB AC -Wechselstrom S507
RIVAROSSI HR2706 E655 166 XMPR Trenitalia bilgo, logotipo FS, strisc.piatti
RK180013 Scania LBT 141, weiss blå, 1976, 1 18 Road Kings
Roadace Replica (Storbritannien) grön Lotus 24 BRM FI 1963 Plaster 1 100
Robelle Supreme Winter Simming Pool Cover for In -Ground Pools
Robobil Poli Smkonst bil Educational leksak med Sound Friction Gear 10 Melody sånger
Robot Hero K -01 Pony MP -13 Masterpiece Inkluderar 6 Kongrönerande mikrokassetter MP
Robot Soul bilene Patriot Patlabor [SIDE LABOR] Ingram 1st & 2nd Unit Pkonsts Set
ROBOT andas R248 RX -0 UNICORN GUNDAM 03 PHENEX DETROY MODE NARRATIVE 248 senast