Fleischmann S65 4348 DB -1 205 211 BR Lok E 7d0dbkgno72939-Ny stil

Sällsynta utgåva Exoto 1 18 1976 Porsche 934 Rsr Shell
Sällsynta västerländska modellllerler 1960 -Cadillac Eldorado Biarrit.1 43 skala Awesome
Sällsynta årgång blåbird Merit The Tool Street Gang leksaker
Sällsynta årgång LS modellllerler Kit Colt 45 Befälhavare för modellllerler 1 1 nytt förseglat
Sällsynta vit Rhinoceros gigantiska dinosaurier modellllerlerl för leksakers vetenskapliga konst Figur GIFT
Sällsynta, förseglade familjen Addams hus höljda i den mörka modellllerlen.
SALTY DIESL MOTORER ERTL THOMAS OCH BRITvänner
Samba Losi 5ive -T & Mtxl Big Belly Resrohr Set - Titanio SA4832
Sammael of Dark Angels soldat målade actionfiguren miniatyrWarhammer 40K
Sammanställd Level10 Hög Votage Marx - generator Blixtutbildning
Samsung - Fork Lift Sf 25 de - bilro bilretilla - 1 20
Samurai ring Begränsad Shirohime 1 6 PVC Figur japan importeraeraera av leksaksdocka
Samuraj Captain America förundras Mei Sho Manga Realisation samlaible Figur

Samuraj WDS målade SAM66 Generell Samuraj befälhavare monterad d60
San -X Momo Squirrel plush tofflor NYA

Sällsynta prinsessan Diana MWMT Beanie bebis autentiserad

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Sankei Miniatsukonst kit Studio Ghibli -serien Anded Away Wonder of town -2 150Sann skala 1 43 McLaren MP4 -12C Spider McLaren orange RHD 2013 134337SANRIO HELLO KITTY DOKTOR SERIES LEVER HUS SET 672033N sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Sanrio My Melody ståard Morbido Luce Peluche (2L) 81574da Giapone F S
SANTA FE HO SCOLE ELEKTRISK UTBILDNING Ny
Sanwa RX -380 FHSS -3 Mottagare Aktions -Version SAN107A41074A

Sällsynta pussel gammal tecknande animerad rymdskytt 1986 - målare - mint

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Sarkhan det japanska asiatiska MTG - kriget Alternate konst Promo NMSärskild hobbySpec72174 Pv -2d Harpoon 1 72 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",SAS Jojo s bisarra äventyr Pkonst2 Esidisi Figur Medicos japanSäte 124 = Fiat 124 Berlina 1968 ljusblå tärningskast modellllerlbil 1 43 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Sällsynta Retro årgång Lot of 120 McDonalds Burger King Wendy's Arby's Meal leksaker
Sats av 2 Takara Beyblade Burst 92 Legend Spriggan & Sieg Xcalibur.1.Ir

Sällsynta Ric leksak begränsad X - Plus Gigantic Series Godzilla 1962 King Kong Godzilla

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Sats av 6 -askar, figurer i warmaskin, ny typ 40K

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Savanne (Savannah) NM MTG Reviderad vit utländsk gränsSBB GTW 2 6 Stadler Teletop epVI PIKO 59539 H0CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.SCALA HO TORRE ILLUMINAZION SCALI E PIAZZALI FS 4 FARI LED NY COD.450Scalcextric Mclaren Mercedes Mp4 -21 Digital Syst 65533;65533me Neuf 1 32skala Motorsport 4225 12 Suzuki Hayabussa Motorcycle Foto - Etch Detail Set

Läs mer...
skalaxtric 1967 Le Mans 50 År av Ford begränsad lådaed Set 1 32 Slot bils C3893A
skalaXTRIC MINARDI F1 FERNANDO ALONSO 1 32 SPECIELL UTGIVNING DON JUR5533;FRA 5533;T LOOSE

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Scania R Nd -C -Mulde TrettinSbilLET BrödTHERHOOD GRYHAWK DUNGEONS &drake AD &D TSR 11374 - 4 MED MAPSchabak VW Polo n brainst.65533;65533; 1000 1 43 MIB
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSchleich 42416 Hästklubb Gr. Pfederehof m. Wohnhaus StallSchleich Farm värld 42407 StorhusSchleich North America Coral Reef Diver Figurejapan importeraera att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Schleichs smurfuppsättning av 8 -figurer Cake Topper leksak NY 2019

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
SCHUCO 1 18 Porsche 356 A bilrera Coupe Edition 70 Jahre Porsche 45031200
Schuco 1 43 Porsche Transporter Mercedes -Benz O317 med Porsche 908 450372700

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Schuco 1 43 Opel speedster 9121874

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSchuco Piccolo (Tyskland) Blå Mercedes -Benz 180 (Kundienst) tärningskast 1 90 NIBSchuco Porsche 934 RSR grandprix weiss 1 18 limieret 1 1000SCHUCO SH3039 MAGERUS S6500 BV -ARAL 1 43 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
SCOP stjärnaSCREAM WASPINATOR TANKOR CROSSScut CHROMIA transformers 30th Deluxe
Scrabble Linen årgång bokshyll Edition
Scx R rouppe 65533;f. 6247 Ford Sierra R Cosworth Scalcextic Tecnileksakes 1 32 Neuf

Viktigt!

SD Gundam BB Warrior maskin kejsare Wu Cao Gundam JoAkira Serpent Cao Pi G
SDCC 2004 SCI FI kanalisera Promo Föreställ dig en större PING PONG spelaer, 116 7500
SDCC 2016 Exklusiv TMNT Shrödder and Foot Soldats Arcade Set NECA förseglad

Kontakt

SDCC 2018 förundras Gallery Omaskerad X -23 Pvc Figur Diamond Select

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

SDCC COMIC CON 2015 HASBRO KRE -O transformers CYBERTRON HÖG KREON KLASS 1985
Se smkonst - Lamborghini Gallardo LP 560 -4 Spyder 2012 - 1 43

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

SEAL MINT SHINSEI KOGYO COX DIE CAST MIN POWER 4121 ASFALT FINISER japan
SEAT IBIZA 2.0 blå 2002 IXO MOC047 1 43

Stöd FARR!

SEGA Leksaker Hemstjärna Classic Hem plantarium ståard Metallic Navy japan importeraera

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

SEGA leksaker Hemstjärna Classic Hem plantarium Pearl vit japan
SEKIGAHARA Förenkling av japan Trödje utskriften
Senaste en - Honda NSX typ S - Imola orange - HPI hkonsts 1 43 - Acura NSX
Sentinel 35 MechatroWeGo KAPPA 1 35 Action Figur NY från japan F S
SERAPHON TERRADON RIDERS - WARHAMMER AGE OF SIGMAR - spelverkstad \5;
Serie Rat Man No.008 Revoltech Takeya Gegege No Kitaro Stereoskopisk bild Scr
Sesame Street Let's Dance Elmo 12 -tums Elmo leksak som sjunger och dansar
Set D'air modellllerlere Av Vallejo - Flogger Sovietique Mig -23 70 -90
Sevi träen Village med Train Speedway
RETRO MOTORING skala 1 18 1972 BRE DATUSUN 510 BOBBY ALLISON
REVEL BOEING 747 -8F bilGOLUX (=PLAIN) 1 144 skala