Hornby R3016X OO Weatherd TMC Kol DCC &DJR S BR Early 75072 4 klass Std 7d0dbmrvu93582-Ny stil

Rapido 16508, HO skala, Canadian National, Fas 2 RDC -1 ;D -102 w DCC & Sound
Rapido 16649 Northern Pacific RDC -3 (fas 1C) B40 DCC & Ljud
Rapido 26522 Diesellok GMDD SW1200RS CP järnväg nr.822 Digital Sound H0
Rapido C &NW (Bagage Express)
Rapido HO Mid Train Dome Canadian Pacific CP Action röd
Rapido modellllerler Trains HO skala Budd Mid Train Dome.Wabash 200
Rapido Trains 116016 HO Canadian Pacific Budd Mid -Train Dome
Rapido Trains 16111 HO Boston & Maine Budd RDC -3 Fas Ib Diesel Loco DC
Rapido Trains 16616 HO Boston & Maine Budd RDC -3 Fas II Diesel Loco
Rapido Trains 26501 HO Canadian Pacific SW1200RS Diesel Loco Sound DC DCC
Rapido Trains 8049 HO Via järnväg EMD F40PH -2D Diesel Loco ståard DC
Rappido 12708 -1 G Handsom65533;65533;terwagen 3800 CU FT Hopper nr.382728 CP järnväg Spur H0
RARE - antikvitet gjutet järnplan Utmärkt villkor Ursprunglig färg

RARE BARROBOT FRANK KOZIK MONGERS SERIER 2 mänTHOLER komplett uppsättning av 23
RARE 1926 STEELCraft liten jim spela things PRESSED STEEL INTER -CITY buss 24

Range Rover (1970) guld 1 43 Nästan Real ALM410103

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,RARE 70 -talet bilroll spela Restaurang Premium Vinyl spela House Burger KingRARE Aeroklassics 1 400 JAL japan Air Lines bilgo Douglas DC -8 -62 JA8036RARE -antikens ALLMÄNNA TJÄNSTER BEGRÄNSAD WAGON ROYAL ENGINERS NO 1331 Häst - och kofångare sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

RARE slåss RAVAGED SPIDERMAN VS SCOPPION förundras Classics Exklusiv Trading bild
RARE BRAND NY årgång Pussel M. C. Escher
RARE CON EXKLUSIVE NINJAGO SPINJAGO ARENA plus SPINNERS

Range Rover 3.5 1970 RHD gul vitlåda

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.RARE DIE-CAST årgång BATbilenE bil CORGI leksaker METleksak 1973 WINDOW låda RARE FACTORY SEAL årgång 1970S ESCI BRITSH PARATROOPERARE röd DEVILS 1 35. Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",RARE gammal AGAT RADON GÖR RYSSLAND CCCP VOLGA GAZ 24 TAXI I låda 2RARE heta hjul 1997 New York leksak Fair Kyle Petty Deora eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Range Rover Evoque 2011 Gt Series vit 1 18 Förlaga 11003W WELLY
RARE K.O. (japan)'s Tin djur Racer SCOTER I Original låda' Herregud

Range Rover Evoque ONYX 2012 vitt 1 43 Ixo PremiumX PR0273

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

RARE LIONEL 6357 upplyst caboose nice Herregud Lot FRANS35;A -50

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av RARE REN HOEK leksak DOLL FIGURE NIPRARE särskildBEGRÄNSAD UTEDNING I DEN TEN MIGUSTE MOOSE BEANZ 250CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.RARE leksakNAMI Lot of 5 ADVENTUR SUPERstjärnaS DE I -män Hanna Barbera FIGURESRARE TY BEANIE bebis VALENTINO 1998 KOLLEKTIVITET BEAR TAG ERROR Early brun NOSE RARE årgång 1960 -talet BULGARIEN STORA PLASTSTleksak Pojke I SPANS SUIT PÅ cykel

Läs mer...
RARE årgång 60 s NOS Haugh s Popeye, stor uppblåsbar slagleksak MIB KANADA
RARE årgång HAWAII PARADISE spel 1989 BORD spel NY SEALD

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Rare Herregud Mercedes GL -Klass Dubai Polis särskild Made 1 43Rare Porsche 911 GT3 R Nürnberg leksak Fair Show 2019 IXO 1 43 1 av 99Rarissima fiat 128 rj12 bronzo polistil in anni 70
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättRastjärna röd 1 24 Land Rover Range Rover tärningskast modellllerler bil leksak samlingRaven Guard Dark Fury Assault Squad Organs Forgevärld Horus Heresy Warhammer 40kRavensburger bebis's Rattle Stuffing leksak Bit Ring leksak Teeling Gripande Ring bebis att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ravensburger Pussel Pussel Kinterpussels Formel 1 Team Race bil 200 delat XXL

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Rc modellllerl glasfibersegulåt 50 800 årgång marblehead desinge 50 x 10
RE 100 GUNDAM GP04G GERBERA CLEAR Färg Ver.(GUNDAM EXPO BEGRÄNSAD)

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Re Livet i en annan värld än noll Rem Bride PVC Figur modellllerler leksak

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotröd Bull RB10 no. 1 Sebastian Vettel - Formel 1 2014röd Line Ferrari F575 GTC Barron Connor tävlings 1 43 Bosch, Sullivan, Biagirödcat 054020 Centre CVA - drivhus (90mm).rödcat tävlings.Fri sjöfkonst ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
rödo spelare 1 Sho POP Funko Vinyl Figur 3.5i NYA japan F S
rödo heta leksaker MMS458 stjärnornas krig Den siste Jedi Luke Skypromänader Mark Hamill Deluxe
REE NW -091 –G FRANS5533;65533;; terwagen Taschenwagen Sdggmars T AAE bilgo HUPAC intermodal 2 Au
Regnbåge Tin Jumprep 2.1m –Outdoor Fun av Schylling (TJR).Fri sjöfkonst

Viktigt!

Rekod samlaors modellllerlerl Seddon Atkinson Tanker Royal Air Force 2MT grön
RENAISSANCE modellllerler, Lancia -Ferrari D50 silverina 1956 Fangio
RENAULT 4CV NOREV EN BOITE ANCIENNEN

Kontakt

RENAULT ALPIN V6 TURBO svkonst universell hobbies

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Renault Fregate 1959 Capri blå 1 43 Norev 519167
Renault R5 GT Turbo Dunkel blå 3 T 65533;65533; erer 1984 -1996 Nr 280 18 Otto modellllerlerl bil.

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Renwal Sedan Taxi 2 dörr Plast U.S.A.
Reproduktionsprodukt MikroAce A7090 485 Series Färg Irodori 6 -Biluppsättning

Stöd FARR!

hkonsts Accessory Pajiko UV -LED Smkonst ljus Mini stjärna drop formge 34 -bitars set JP

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Resistens X -vinge Fighter Revell 1 50 Kit Rvo6696 modellllerlerl
spelabilen - Bridal Shop
spelabilen 4874 Riddare Lion Knights Skatttransport
spelabilen 9108 Motorcycle Shop
spelabilen hallågeen terror dracula vampiros diorama sed
spelaskool 1996 årgång leksak berättelse Mike Voice Change Tape Record Thinkway MIB
Plm B9yfi.559 2.Cl Beige svkonst Voure de Tourisme France Trains 205 H0 1 87
Plymouth Fury stängd Congrönible 1960 Metallic blå w vit Roof 1 18 modellllerlerl
Pma Vw Corrado Collard G60 1990 1 43 gul Out of Print Sällsynt
Pocher fint byggd kit Ferrari F40 1 8 röd
Pok Breake 65533;65533;mon Set Sol Luna Ingpz Jugando a las biltas Coleccionables