700 1 Hasegawa japanska Kirishima snabbslagskepp flottans 7d0dbokwr12201-Ny stil

Heco Mod FRANK 65533;’65533; les R FRAMTIDE 65533;sine 1 43 ’Citroen BX 16 Soupapes brun Salon Paris 1988 25 ex
Hedgerow Hell Deluxe ASL Modul 2 WWII taktiskt krigsspel - Avalon Hill - NM
Hedstrom M08684 Wavy Slide
Heebie Jeebies Two Way Bug Viewer
Heidi Kenney s Colazione Mostri Mini Peluche 5 Cieco Scatole
Heisei Godzilla Costume från japan
Hej bilbot Kreta Period Dinosaur bilbottransformering Action leksak
Hej Kitty 3D -glob 540 Bitar Jigsaw Pussel Zodiac
Hej Kitty Mini bil 5pcs Set Classic Bil Figur leksak for ungar
Hej leksaker Aliens Armed Personal bilrier 1 18 skala fordon APC
HEJA rödAR Wkonstspel TACTIKAL MINATURER Lot ENORMEDRAMPOD
HEJAN KLASS 47 nr 47237 I DIREKTA JÄRNVÄGSTJÄNSTER blå LEVERY.BEGRÄNSAD UTEDNING
Hel uppsättning Demoner från heta hjul bil Culture

HEL81082 - Heller 1 400 –Strasbourg
Heldragen Hen - färgad träleksak

HE55757 Herpa Tui Airlines 787 -8 1 200 Förlaga till flygagagplan

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Heljan BR klass 26 0 Diesel D5301 BR grön 2661 ­fri ShippingHeljan klass 1366 0 -6 -0PT 1370 GWR grön Steam loco WEATHEröd Look DCC ReadyHeljan klass 33 br blå sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Hell Caesar Rulebok -germanska språk
Hellboy Action Figur av Egen, serietidningar, Demon, Guy från helvetet
Heller 1 200 flygagaing Cloud

HE557870 Herpa vinges Crossair SF -340 1 200 Förlaga flygagagplan

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.HELLER 1 8 MAQUETTE MOTO MOD 65533;65533; LE HONDA 950 SS BOL D'OR PREMIERE EDD BOITEHeller 1 24 Ferguson TE -20 Tractor Gift modellllerlerl Kit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Heller 1 75 –Pinta SegelfkonstygHeller 80894 1 150 Preussen segelfkonstyg eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

HE557900 Herpa vinges Turkish A311 200 Turkiet Upptäck Potentiell flygagagplan
Heller HEL80826 modellllerlerl Kit, Diverse

HE55798 Herpa vinges Vietnam A50XWB 1 200 Förlaga flygagagplan

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Heller Hell80493 Mirage IV P 1 48

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Helt ny NERF Elite HOVERING MÅL FÖR Dkonst BlasterHelt ny Steg2 Wonder boll Fun spela House Portable Plastic DurableCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.HEMMINGS 1961 PONTIAC CATALLINA ERTL AMERIKANSK MUSCEL 1 18 bil VÄRLDEN BEGRÄNSAD 1002Henry och Stanley Early Engineers Locos för Thomas och Vänner träen järnvägway SyHeritage återstuded Lord of the ring miniatyr Original mögel casting pkonsti 1 & 1750

Läs mer...
HEROCLIX LE ROGUE MP19 -003 WIZungar förundras WKO PROMO THOR
Heroklix Avengers Assemble sätta kung Tor (Odinson) Chase figuren W bild

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Heroscape Thaelenk Tundra Expansionsuppsättning - Ny i rutaHerpa 093705 MAN TGS L Wechssellader LKW mit Kran Feuerwehr neutral skala 1 87Herpa 1 43 Mercedes SLK 070423
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHerpa 309721 Man Tutti Giorni Ruthman Steiger Vigili Del Fuoco 1 87 Nuovo inHerpa Ali 1 200 flygbusss A30 -200 Iberia Ec -Mil Oaxaca 558624Herpa Mercedes Actros FAHRNER Bigspace Koz - Sondermodellllerl 922777 - 1 87 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Herpa vinges 019132 Junkers Ju 52 Luftwaffe Ambulance Sanitatsbereitschaft 1 160

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
HERRE AV RINGERNA, GONDOR I FLAMES KÄLLOR - ANVÄNDA - spel FURGSHOP
Het 39 Jättestor Winnie Puh Plush Bears mjuk leksak Doll Xmas Gift fri Ship

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Heta leksaker 1 6 Iron Man 3 Mark 17 XVII Hjärtbrytare MMS212

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotHeye Amazing värld 3000 Skivan Kkonsta Jigsaw PusselHG 1 144 Giraga (bilen Suit Gundam AGE)HG 1 144 Gundam Bas begränsad Unicorn Gundam Perfectory Förstör Mode ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
HG bilene Suit Gundam OO GN-0000 GNR-010 Raiser (Gundam Raisejapan importeraera
HG7396 Hogan Raaf C -130H 1 200 50 År Livery DIE -CAST modellllerlerl flygagagplan
Hgbf 1 144 Crossbones Gundam Demon King Bygg Fighters
HGUC 1 144 AMX -102 Zusa (bilen Suit Gundam ZZ)

Viktigt!

HGUC 1 144 MSN -04 Sazabi -metallbästerykning bilen Suit Gundam Char '
HGUC 1 144 skala Unicorn Gundam Enhet 3 Fennex Unicorn Mode guld beläggning New J
HH Förlaga X HaoYuleksaker 1 6 kejserlig Army Centurion Figur 12''Docl leksak HH18002

Kontakt

HI -berättelse HS136GY 1 43 MAZDA CX -5 2015 Meteor grå glimmer

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

High School DXD Born RIAS GRIMORY mjuk BURT VER 1 7 FULLSTÄLLT FIGURE
Himmelsk koloni (Buy -a -låda PROMO) FOIL världwill NM Signed (37040) ABUspel

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Historia för förvandling av gåvor Plush -serien 9 Reiko Sengoku
Hive Honeydew School.Stort sparande

Stöd FARR!

HJUL SOM ACCEATE LAMBORGHINI COUNTACH PrödOTOTYP FRÅN LARY KOLLEKTION

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

HMS Daring Typ 45 Destroyer slåssship Plastic Kit 1 350 Förlaga 4550 trumpetare
HO 1 87 Walthers 933 -2901 Modern Roundhouse Add -On Stalls byggnad Kit SEALD
Ho Athern Genesis BNSF SD70ACE With Dcc & och TSUNAMI låter lätt Weatheröd
HO BRASS Illinois Central Gulf EMD NW -2 Diesel Locomotive EX
HO Con -Cor Rivarossi 1559 NYC 4 -6 -4 Hudson ESE 5429 Empire State Express MIB
HO IHC BLOD NOS GG -1 ELEKTRISK GG 1 BRAND NY FRÅN MEHANO 2011
HO MILITÄRA UTBILDNINGSSET F -3 LOKAOMOTIV W 2 TANK bussTERS OCH TROOP bilR RRM -312
HO Prödo 2000 Santa Fe E 8 9 dieselmotor i original
HO SCALBOWNER LOCO BALDDWIN VO -1000 NY DCC OCH SUND UTRUSTNING
HO skala Atlas 10002314 CSX Dash 8 -40CW Diesel Locomotive w DCC &Ljud
HO skala byggnads - 9727 - Bostadshus - kit