[65533;65533; ELF longue ANF citernes -vagnarna de Coffret poque 3 WB95 -REE 87 1 -HO IV 7d0dbvrgu61236-Ny stil

CORGI 96655 JAMES BOND 007 DB5 ASTON MkonstIN 1995 30TH ANIVERSAR LTD BRAND NY
Corgi AA30006 Douglas C -47 Skytrain USAF 20 TET AB Fljus Poli M röd 65533;rough 65533;tal Effet
Corgi AA33415 Sea King HARRA ZH541 RAF 22 Sqn Search & Rescue
Corgi Aa36502 Hawker Typhoon Mk i nr.609 Sqn, Roland Beamont, 1943
Corgi AA39004 Westland Lynx AH1 XZ666 655 Sqn (den skotska hästen) 1000 av 1000
Corgi Aviation 1 72 Westland Sea King HAR.Mk 3 RAF nr.22 SRL
Corgi Aviation English Electric ljusning F.MkII XN779 X No19 Sqd RAF AA32302
Corgi blodiga missiler Ramp - röd vit - B B
Corgi CC0601 The blås Brödhers Dodge Monaco med Jake och Elträ Figures lådaed
Corgi CC12217 Scania Crane Tjärnväger & Load Marley byggnad Materials Ltd
Corgi CC13202 DAF XF Curtainside J. Long & Sons Leeds Ltd. nr 0002 of 3900
Corgi CC13749 Scania R Curtainside Tjärnväger Eddie Stobarat Ireland Spec.
Corgi CC15209 MAN TGX Moving Floor Tjärnväger W. H. Malcolm Ltd Ed nr. 0001 av 1200

Corgi CC9608 stjärna Trek 40th Klingon Bird of Prey Ltd Edition No. 0001 of 7510
Corgi classics 35304 Bedford VAL Smiths Tours (Sheaging) Ltd Ed No 0004 of 50000

Corgi 247 Mercedes Benz 600 Pullman I Original låda nära Mint årgång Original

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,CORGI HERITAGE - SIMCA - Citerne BP ENERRGOL - MBCorgi Juniors HEROES Case med Penguinbilene och Spidercopter.Mint plomberad.1978Corgi leksaker 339 Monte billo B.M.C Mini Cooper sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Corgi Lionel City Transit buss
CORGI MINI MARCOS GT850 Stkonst -off hjuls tärningskast modellllerlerl och egen visningsanvisning
Corgi OOC 1 76 skala - 42301 Bristol Tower Wagon Maidstone District Motor Serv

CORGI 261 Bond 007 guldfinger ASTON MkonstIN DB5 tärningskast modellllerler bil in Repro låda [b

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.CORGI Royal flygagagplan Factory SE5a, C1149 W ”Schweinhund ” AA37707Corgi leksaker 1 43 –Ferrari 206 Dino Sport 344 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",CORGI leksaker 202M Morris Cowley Saloon Mekanisk version sällsynt grön i rutaCORGI leksaker 226 Morris Mini Minor.Maroons version med gips.VNIB superb eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Corgi 267 1966 läderlappen Batbilene NrMint w accessoarer lådaed original
Corgi leksaker 253 Mercedes Benz 220 SE Coupe Metallic röd

Corgi 270 James Bond D.B. 5 - 1973 Eyector Seat

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Corgi leksaker 303S Mercedes -Benz 300SL Roadster guld end with spoked hjuls

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av CORGI leksaker MERCEDES BENZ C111 orange VIZZZWIELS GB modellllerL lådaEDCorgi leksaker No. 485 Surfing med B.M.C. Mini Countryman Austin lådaedCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Corgi leksaker Whizzyles no. 347 Chevrolet Astro 1 Experimäntell bil ovpCorgi Vanguard Austin A35 Speedwell blå VA23002Cguldna Alltid Summer 2 -Person Mes Inner Tube Lounge med Lime flygagatande häftigter

Läs mer...
Corvus Belli BNIB - 2 spelaer Stkonster - Infinity Operation Icestorm 280006 -0485
Costrusci la Moto di Valentino Rossi Scala 1 4 deagostini 60cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Crate Creatures Surprise Big Blågout - Guano leksak FRI sändningCREEPING TAR PIT magi the Alling FOIL japanESE världwillCritical Hit Avalon Hill Dien Bien Phu i låda ostraffat MIOB
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättCrown Sporting bras Professional Steel Horseskor spel Set med bilrying CaseCrystal Pussel - DachshundCthulhu MALLEUS MONSTRORUM Quellenbuch Gioco di ruolo RPG Pegasus Press HC RARI att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
CUCOM VOLKSWAGEN DRAG buss 2018 Världscupen i Ryssland Real Riders 1 10

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Cyber Hobby 6473 15cm s.IG.33 infantry Gun w Förenklad Shield Kit
Cyklar för energiutrustning i Weico Vindbil (DIY) av plastmodellllerl

EU-kandidaterna om Frontex' budget

D &D – TM1 västländer och TM2 Östra länder – Kkonstor

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotD13 Ursprunglig konstruktion Aqua (N Gage 1 150 Kato)DAEMON AV NURGLE STORA UNCLEAN One Warhammer 40kDagar av Wonder Memoir'44 Pacific Theater Expansion låda VG ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Damm Studi Dust 1 48 SS KV47 -G ljus Assault promänader - Mikhail (TSH), Bab låda SW
DAMleksaker 1 6th PLA NAVY MARINE CORPS Manliga solider Action Figur 78068
Danbury 1971 Plymouth Hemi Cudi Congrönible här är det Herregud Mint in the låda
Danbury Mint 1957 Chevy Bel Air blå Congrönible Die Cast modellllerler 1 24 skala

Viktigt!

Danbury Mint Nuovissimo 1955 Oldsbilene Super 88 Kongrönible 1 24 2 ton
DAPOL {65533;] 65533; N 65533;65533; 2S -017 -002 BR BRITANNIA ALFröd DEN STORA STEAM LOCO BR1 TEN lådaED
Dapol 4D -022 -009 klass 68 Scottjärnväg Daring no 68006 OO Gage

Kontakt

Dapol OO -lastprofil 4D -009 -001 klass 121 Bubbles diesel - järnvägsvagn BR Grön morrhår BNIB

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Dark Crystal Jen och Kira Dolls RARE
Dark magiian Girl MFC -000 –magiian Force Yugioh bild PSA 10 GEM Mint

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Daron världwide Trading G16510 Usairways B757 -200 (REGN605AU) 1 100 LUCRAFT
DAS WERK DS 35011 35 PANTER A LATE (2 IN 1) PLASTIC KIT NY

Stöd FARR!

DAVIDleksak Robot Train S2 Transformer KAY Deluxe Spela Barn Robotar Figures

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

DC konstist Alley Nightvinge Designer Con bilGRAPHED Nooligan begränsad Ed Of 200
DC samlaives DC konstists Alley läderlappen av Joe Ledbetter Designer Vinyl Figur
DC serier läderlappen och Robin Action Figures Classic TV Series Batbilene ungar leksak
DC serier Multipass grön Arrow Action Figur
Dc serier Variant spela konsts Kai Batgirl (Pvc Målad Action Figur) Ny F S
DC DIRECT HAWKMAN & HAWKGIL DELUXE FIGURE SEALD MIB
DC heta leksaker LT Jim GORDON S.W.A.T. SUIT sideshow Exklusiv 1 6 Figur SWAT Movie
Dc Stålmannen mannen av stålröd Son Premium Format Figur sideshow Staty
DC Universum Classics Riddler Action Figur.Mattel Helt ny
DCON 2018 Mark Nagata Max leksak Candy Bolton Pico Kitsura Fox anda Girl Vinyl A
DCUC DC UNIVERSE SER 4 KB EXKLUSIVE SLADE WILSON TERMINATOR Action FIGURE NY