Gp35 Ho Kato Fas Atsf KAT373022 3305 1a 21ad0bddf6788-Ny stil

KATO Spur N 10 -843 E217 Typ Yokosuka Line Sobu Line New Co aus japan
KATO Tokyu 7000 serie 10 -1305 från japan
Kato USA modellllerler Train Products EMD GP35 Fas La New York Central Train
Kato USA N ACS -64 w DCC Amtrak KAT1373003DCC
Kato Zh0043 Ed75 Elektriskt lokomotiv med kalla bevis
KATO'10 -260 40 -årsjubileum EF58 testbeläggningsmaskin från japan
Katsumi Balboa HO BRASS SP 4 -6 -2 P -10 Steam Locomotive & Tender EX låda
Katter Leksaker CT 1 6 Militär kvinnlig teckentjänstkvinna CT -014 Action Figur
Kavallerikrig mot danska lätta drakeer, Judske Regt.1813 Del Prado Snc091
KAWAI KVW 6 -300 VW KAFER BEETLE - LADY BIRD - 1 24 - UNBUILT INlåda KOMPLETE -
KAWAI Mini Upprätt Piano Educational leksak vit miniatyr Small japan Instrumänt
Kawanishi H8K2 Dubbel stor flygagagande båt 12 Typ 1 72 ((Hasegawa)
Kawasaki T -4 Hamamatsu 1St Air Force Aviation Experimänt Team Hasegawa Plastic

Gp35 Ho Kato Fas Atsf KAT373022 3305 1a 21ad0bddf6788-Ny stil

Hej,
Kaws BFF OriginalFake Holiday paraply - begränsad Edition Efter upprepade tekniska problem har jag beslutat att t.v. flytta mina inlägg till denna adress: 
 
KATO Nskala Förlaga 10 -1318 Schweizisk Rhaetiansk järnväg Bernina Express 9 -bils
 
KAWS Companion öppna Edition Vinyl Figur blåsh Jag kommer inte att moderera kommentarer här längre.
 
MVH/Lars Bern

Gp35 Ho Kato Fas Atsf KAT373022 3305 1a 21ad0bddf6788-Ny stil

Jag har idag lyssnat på KATO Nskala Tågmodellllerl 10 -1430 EF63 Batch 2, 3 JR Blågn 2 bils Set med min gamla skolkamrat framtidsminister Kristina Persson och inser plötsligt hur invasionen av migranter under hösten måste ha kommit som en skänk från högre makter för socialdemokraterna. Kaws Holiday Korea och Hong Kong 21.5cm Companion brun & grå ever.Leksaksetet för badUtan den katastrof som hotade hade man inte kunnat köra över Miljöpartiet och vända 180-grader, vilket väldigt starka väljargrupper inom det egna partiet redan krävde. Flykten av socialdemokratiska väljare över till SD hotade att beröva partiet dess historiskt starka väljarbas. Det blev nödvändigt med en kursomläggning och migrantinvasionen blev räddningen.

Andra har dragit samma slutsats. Låt mig citera Thomas Ramberg i KATO OPERATION NORDPOLE 4 bil SET: Trots talet om klasstänkandets död är arbetarväljarnas stöd ett livsvillkor för Socialdemokraterna. … i längden blir omöjligt för fackförbunden att stödja partiet ekonomiskt och politiskt om inte en dominerande del av förbundens medlemmar röstar på Socialdemokraterna. Det starka politiska grepp som Socialdemokraterna i dag har över förbundsledningarna och de fackliga donationer som försörjer partiets valkampanjer skulle inte gå att legitimera om majoriteten av medlemmarna i val efter val röstade på andra partier.Sverigedemokraternas framgångar bland framför allt manliga LO-medlemmar hotar partiets existens. Visserligen kapade SD i senaste valet framför allt åt sig de LO-män som i valen 2006 och 2010 röstade på Moderaterna. Jag kan även bekräfta att Kato Poweröd Motorized Chassis N skala 11 -103 Ny K röstade på dom. Men efter valet 2014 - med en samhällsdebatt som totalt fokuserat på flyktingfrågan - har de dessutom skurit en bit in i den socialdemokratiska väljarbasen.

S-ledningen drog därför samma slutsats som Moderatledningen redan tidigare dragit: Dags att radikalt lägga om flyktingpolitiken. Eftersläpningen gentemot Moderaterna förklaras av lika delar Miljöpartiets och en del av den egna opinionens motstånd. När flyktinginvandringen ökade dramatiskt vändes det interna s-motståndet till sin motsats och Miljöpartiet visade sig värdera regeringsmakten högre än den egna flyktingpolitiken.

Migrantkatastrofen kom med andra ord som på beställning. Nu kan man stänga gränserna och som Kristina Persson förklara att de bara kan öppnas igen om EU tar ett övergripande ansvar för alla flyktingar och fördelar dem rättvist. KAWS Original Fake Key -Chain Companion Human Body modellllerler set of 3 New A26Detta kan hon lugnt säga i förvissningen om att det kommer EU aldrig att klara. Vi har redan hört Löfven i upprepade intervjuer skjuta EU framför sig. Sannolikt börjar EU falla isär när flyktingvågen får ny kraft i vår, i takt med att kylan släpper sitt grepp.

Mot den bakgrund jag beskrivit har givetvis den återigen blottlagda korruptionen inom den socialdemokratiska rörelsen, men Margot Wallströms och andras sätt att sko sig privatekonomiskt med fackföreningsmedlemmarnas pengar, kommit ytterst olägligt. Kaws X Sesame Street X Uniqlo låda Brand Ny Elmo Big Bird Bert Ernie CookieDet inträffade kommer givetvis att åter påverka samma väljargrupper att lämna partiet för att söka sig till SD som är det parti som tydligast tar ställning mot etablissemanget.

Den politiska utvecklingen under 2016 blir onekligen intressant att följa. Socialdemokraternas osäkra och förvirrade ledning har att hantera ett moraliskt förfall inom partiet, samtidigt som man skall försöka regera ihop med ett Miljöparti utan verklighetsförankring som är på väg att tappa allt fotfäste. Det som kanske räddar Löfven är att alliansen leds av en likaledes svag och förvirrad moderatledare som är livrädd för att nyval som garanterat skulle göra SD till Riksdagens största parti.

Gp35 Ho Kato Fas Atsf KAT373022 3305 1a 21ad0bddf6788-Ny stil

Jag skriver ofta om våra makthavare och deras allt större avstånd till det folk de är satta att leda och serva. Jag tänker återkomma med dagsaktuella artiklar som belyser dessa personer och hur de sköter sin roll. Idag börjar vi med utriksesminister Margot Wallström:

Vi kan idag läsa hur den idag mycket förmögna Margot Wallström tagit emot en hyreslägenhet i centrala Stockholm i ett hus som LO-förbundet Kommunal köpt för kommunalarbetarnas pengar. Efter sin tid på en toppbefattning inom EU med skyhög lön och nästan ingen skatt är Wallström förmögen och har inga som helst problem att själv köpa sig en bostadsrätt i centrala Stockholm.Kazi City Train med batterikraft

Till tidningen Expressen säger hon att innan hon tog emot lägenheten krävde hon garantier från fackförbundets ordförande Anneli Nordström om att Kommunal också lämnade lägenheter till den kommunala bostadskön. KB vingeS 1 72 UH -1B japan Ground Self -Defense Force Typ KBW72109Detta är ju totalt irrelevant, hon har tilldelats en hyresrätt på Stockholms enormt smala hyresmarknad där andra får vänta i kö en halv livstid för motsvarande förmån. Men i andra sidan var det Uppsala, där är det KATO SD70ace Union Pacific Hertiage SP DCC rödo N skala som varit i farten. Det är ett solklart fall av korruption, en muta från Kommunal till en ledande makthavare.

Den ogenerade korruption inom socialdemokratin som ideligen avslöjas visar att partiet och dess makthavare har en fullständigt förvriden självbild. Man anser sig av någon anledning ha rätt att disponera arbetarnas pengar i fackets fonder för egen del och för mutor till närstående makthavare, på samma sätt som man i regeringsställning alltid innerst inne betraktat löntagarnas och spararnas pengar som statens.

Detta är ju inget nytt. Jag minns tydligt för många år sedan hur socialdemokraten och LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin försvarade en liknande utdelning av lägenheter som Metal köpt för medlemmarnas pengar till LO-pampar. Kb04c Orihara Izaya (1 8 skala PVC Figur) Alter Durarara Kom igen Hon motiverade detta då med att de hade behov av en bostad i city där de jobbade - som om inte alla som jobbar där har det.

Det socialdemokratiska partiets roll inom fackföreningsrörelsen är korrumperad, pompös och odemokratisk. Det borde vara dags att börja rensa upp i den här KATO -serien 0 Generation Sunrise Express (Pantograf Expansion Organization) en gång för alla och att se till att fackets ledning avspeglar medlemmarnas åsikter. Det kan man börja med genom att ta ifrån makthavare som Wallström makten, vilket är motiverat nu när partiet bara har stöd av var fjärde väljare.

Kb11 transformers Generationer Combiner Wars Devastator figure set JP
KD leksaker THOMAS vänner S15700 Mitt push and learn train
Kejsar Chaos drake Envoy Of The End DPKB -EN016 Ultimate Sällsynta 1st Edition NM
Keldon Warlord Alpha HELT PLD Röd Mindre vanlig MAGIKkonst (ID) ABUspelR
Ken Parker - Berdardi & Milano begränsad Edition Statu ININITE STATUE
Kenner 1977 stjärnornas krig Chewbacca grön Bowcaster HK AFA 80 NM Loose årgång
Kenner Jurassic Park Borttagbkonst Dino -Damage Sår Triceratops
Kenner stjärnornas krig - Kraften från Kraften 1995 Luke Skypromänader Power F X Action Fig
Kenner Super Powers DARSEID DETROYER Factory SELAD
Kenton Hardware Co Cast -Iron -bilriags Häst dragen eldpatrull av gjutjärn