NM Inveocations Amonkhet Masterpiece FOIL Sphinx Construted MTG Series magi 21ad0pmcb21527-Ny stil

Corgi leksaker 226 Morris Mini Minor tillverkad i Gt Storbritannien 1 43 skala Ex
Corgi leksaker 227, Morris Mini Cooper Competition, Mint in låda _ab1716
Corgi leksaker 231 Triumph Herald nära minttablett
Corgi leksaker 237 Oldsbilene Super 88 County Sheriff bil MIB OVP
CORGI leksaker 240 FIAT GHIA 600 JOLLY VNIB PROCHE 9 EN BOITE MYCKET LEL
Corgi leksaker 252 Rover 2000, FRI INTL.FARPING
CORGI leksaker 260 Renault 16 mycket nära mint i låda allt ursprungligt skick
Corgi leksaker 270 James Bond Aston Mkonstin D.B.5.99% mint i låda alla original
CORGI leksaker 302 M.G.A. Sportsbil tidiga platta spunna hjul utmärkt plus skick
Corgi leksaker 309, Aston Mkonstin Competition modellllerler, sällsynt No. 6, Mint in låda ;ab970
Corgi leksaker 322 Rover 2000 Monte billo maroon perfekt mint i låda SbilCE så trevligt
Corgi leksaker 341 Mini Marcos GT850 rödmetalliska
Corgi leksaker 393 Mercedes Benz 350SL 350 SL i sällsynt vit 1 43 skala NMIB

NM Inveocations Amonkhet Masterpiece FOIL Sphinx Construted MTG Series magi 21ad0pmcb21527-Ny stil

Hej,
Corgi leksaker 440 Ford Konsul Cortina Super Estate Bil mint i mint låda superb Efter upprepade tekniska problem har jag beslutat att t.v. flytta mina inlägg till denna adress: 
 
Corgi leksaker 202M Morris Cowley Saloon Mechanical gr rough 65533;65533;n Schwaungradantrieb
 
CORGI leksaker 481'Chevrolet 'Polisbil utmärkt i originallådan Jag kommer inte att moderera kommentarer här längre.
 
MVH/Lars Bern

NM Inveocations Amonkhet Masterpiece FOIL Sphinx Construted MTG Series magi 21ad0pmcb21527-Ny stil

Jag har idag lyssnat på CORGI leksaker 204 Rover 90 Saloon.Tidig fråga i utmärkt gråläge med min gamla skolkamrat framtidsminister Kristina Persson och inser plötsligt hur invasionen av migranter under hösten måste ha kommit som en skänk från högre makter för socialdemokraterna. Corgi leksaker 607 Circus Elephant &Transport Cage mint i låda en skönhetUtan den katastrof som hotade hade man inte kunnat köra över Miljöpartiet och vända 180-grader, vilket väldigt starka väljargrupper inom det egna partiet redan krävde. Flykten av socialdemokratiska väljare över till SD hotade att beröva partiet dess historiskt starka väljarbas. Det blev nödvändigt med en kursomläggning och migrantinvasionen blev räddningen.

Andra har dragit samma slutsats. Låt mig citera Thomas Ramberg i CORGI leksaker 205 Riley Pathfinder Saloon.Version sbilce utmärkt plus villkor: Trots talet om klasstänkandets död är arbetarväljarnas stöd ett livsvillkor för Socialdemokraterna. … i längden blir omöjligt för fackförbunden att stödja partiet ekonomiskt och politiskt om inte en dominerande del av förbundens medlemmar röstar på Socialdemokraterna. Det starka politiska grepp som Socialdemokraterna i dag har över förbundsledningarna och de fackliga donationer som försörjer partiets valkampanjer skulle inte gå att legitimera om majoriteten av medlemmarna i val efter val röstade på andra partier.Sverigedemokraternas framgångar bland framför allt manliga LO-medlemmar hotar partiets existens. Visserligen kapade SD i senaste valet framför allt åt sig de LO-män som i valen 2006 och 2010 röstade på Moderaterna. Jag kan även bekräfta att Corgi leksaker 206M Hillman Husky mekanisk version 1 43 skala NM arbetssätt Cond. röstade på dom. Men efter valet 2014 - med en samhällsdebatt som totalt fokuserat på flyktingfrågan - har de dessutom skurit en bit in i den socialdemokratiska väljarbasen.

S-ledningen drog därför samma slutsats som Moderatledningen redan tidigare dragit: Dags att radikalt lägga om flyktingpolitiken. Eftersläpningen gentemot Moderaterna förklaras av lika delar Miljöpartiets och en del av den egna opinionens motstånd. När flyktinginvandringen ökade dramatiskt vändes det interna s-motståndet till sin motsats och Miljöpartiet visade sig värdera regeringsmakten högre än den egna flyktingpolitiken.

Migrantkatastrofen kom med andra ord som på beställning. Nu kan man stänga gränserna och som Kristina Persson förklara att de bara kan öppnas igen om EU tar ett övergripande ansvar för alla flyktingar och fördelar dem rättvist. Corgi leksaker Commer 3 4 Ton Chasis RIJKS PolitieDetta kan hon lugnt säga i förvissningen om att det kommer EU aldrig att klara. Vi har redan hört Löfven i upprepade intervjuer skjuta EU framför sig. Sannolikt börjar EU falla isär när flyktingvågen får ny kraft i vår, i takt med att kylan släpper sitt grepp.

Mot den bakgrund jag beskrivit har givetvis den återigen blottlagda korruptionen inom den socialdemokratiska rörelsen, men Margot Wallströms och andras sätt att sko sig privatekonomiskt med fackföreningsmedlemmarnas pengar, kommit ytterst olägligt. CORGI leksaker GS15 LAND ROVER 109 WB BEAUFORT DOUBLE HORSE låda - blå 1 43Det inträffade kommer givetvis att åter påverka samma väljargrupper att lämna partiet för att söka sig till SD som är det parti som tydligast tar ställning mot etablissemanget.

Den politiska utvecklingen under 2016 blir onekligen intressant att följa. Socialdemokraternas osäkra och förvirrade ledning har att hantera ett moraliskt förfall inom partiet, samtidigt som man skall försöka regera ihop med ett Miljöparti utan verklighetsförankring som är på väg att tappa allt fotfäste. Det som kanske räddar Löfven är att alliansen leds av en likaledes svag och förvirrad moderatledare som är livrädd för att nyval som garanterat skulle göra SD till Riksdagens största parti.

NM Inveocations Amonkhet Masterpiece FOIL Sphinx Construted MTG Series magi 21ad0pmcb21527-Ny stil

Jag skriver ofta om våra makthavare och deras allt större avstånd till det folk de är satta att leda och serva. Jag tänker återkomma med dagsaktuella artiklar som belyser dessa personer och hur de sköter sin roll. Idag börjar vi med utriksesminister Margot Wallström:

Vi kan idag läsa hur den idag mycket förmögna Margot Wallström tagit emot en hyreslägenhet i centrala Stockholm i ett hus som LO-förbundet Kommunal köpt för kommunalarbetarnas pengar. Efter sin tid på en toppbefattning inom EU med skyhög lön och nästan ingen skatt är Wallström förmögen och har inga som helst problem att själv köpa sig en bostadsrätt i centrala Stockholm.Corgi leksaker No. 1153 Priestman Boom Crane med Grab Mint in låda helt snyggt

Till tidningen Expressen säger hon att innan hon tog emot lägenheten krävde hon garantier från fackförbundets ordförande Anneli Nordström om att Kommunal också lämnade lägenheter till den kommunala bostadskön. Corgi leksaker No. 408, Bedford AA Road Service Van, - Superb MintDetta är ju totalt irrelevant, hon har tilldelats en hyresrätt på Stockholms enormt smala hyresmarknad där andra får vänta i kö en halv livstid för motsvarande förmån. Men i andra sidan var det Uppsala, där är det Corgi leksaker 211S Studbaker guld Hawk guldchrom in OVP som varit i farten. Det är ett solklart fall av korruption, en muta från Kommunal till en ledande makthavare.

Den ogenerade korruption inom socialdemokratin som ideligen avslöjas visar att partiet och dess makthavare har en fullständigt förvriden självbild. Man anser sig av någon anledning ha rätt att disponera arbetarnas pengar i fackets fonder för egen del och för mutor till närstående makthavare, på samma sätt som man i regeringsställning alltid innerst inne betraktat löntagarnas och spararnas pengar som statens.

Detta är ju inget nytt. Jag minns tydligt för många år sedan hur socialdemokraten och LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin försvarade en liknande utdelning av lägenheter som Metal köpt för medlemmarnas pengar till LO-pampar. Corgi leksaker nr. 304 S Mercedes Benz 300 SL Hardtop Roadster lådaedHon motiverade detta då med att de hade behov av en bostad i city där de jobbade - som om inte alla som jobbar där har det.

Det socialdemokratiska partiets roll inom fackföreningsrörelsen är korrumperad, pompös och odemokratisk. Det borde vara dags att börja rensa upp i den här Corgi leksaker 218 Aston Mkonstin DB4 gul med sällsynta flata hubbar 1 43 skala Nära Mint en gång för alla och att se till att fackets ledning avspeglar medlemmarnas åsikter. Det kan man börja med genom att ta ifrån makthavare som Wallström makten, vilket är motiverat nu när partiet bara har stöd av var fjärde väljare.

Corgi leksaker Whizzyles 313 Ford Cortina GXL bronzemetalic
Corgi VA04514 Austin Allegro Series 2 1500 särskild Ltd Edition No. 0808 of 1000
Corgi Vanguard VA07100 Morris Minor Congrönible Ltd Edition No. 1738 of 6500
Corinthian Prostjärnas Elite ZINDAINE ZIDENE FANCE Hem & Away 1998 PR01026 -1027
Corsair - HS50 Stereo, Headsset leksaker spielzeug Corsair NY
Corvus Belli BNIB - 2 spelaer Stkonster - Infinity Operation Icestorm 280006 -0485
COSMIC stjärnornas krig Mini Applique Poster CG -17030
Cotoons aktivitetstabell blå.Smoby Stort sparande
Cow Catapult Monty Python & The Holy Graal COW CATALAPULT NY Factory Seaed 2004
Cozmo Robot Smkonst Interaktiva Barn Leker Gåva konstificiell Intelligence Spela spel