Paper Mario Super Sanei Weight Doll Hobby japaner leksak japan Figur Kong Donkey 7d0dbkgno93580-Ny stil

SCHLEICH SWABIAN -HAL BOAR SOW PIGLET (NY
Schleich West 42013 Sioux Indian i Canoe New låda Action Figur leksak Sällsynt
SCHLEICH WOLF HOvinge NY I FAKTORY PLASTIC
Schmallpurbahn (Chemin de Fer {65533;gry {65533;; Voie {65533;;; troite) Wolkenstein Joehnstadt Andreas
Schnappt Hubi KsdJ 2012 [tysk version].Ravensburger Spieleverlag
Schoenhut ungar 25 Key Elite Spinet Piano
Schu Beyblade 2002 Ultimate Pistole blå Rekryterar rödation
Schuco - Volkswagen Combi T1b Van - 1 18
Schuco 01007 Studio 1050 Schuco -Classic siehe Foto B715
Schuco 07785 G 65533;65533; ldner G75 All -hjul Showmän Dare med Balcony 1 3
Schuco 1 18 skala 45 003 3800 - Porsche 934 RSR - Brumos Porsche
Schuco 1 32 Holder A20 Tractor With Volkwagen T1b 450894100
Schuco 1 43 Hanomag L28 Horex med Horex Regina och förare 450293900

Schuco 1 43 Volkswagen T1b dubbelhusbil och Ovali skalbagge
SCHUCO 1 18 VW BEETLE 1600I DIE CAST modellllerL

SCHLEICH AEROPLAN NY

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Schuco 450039500 Porsche 911 bilrera GTS Cabriolet 991,vit,modellllerler Bil 1 18,NewSchuco 450897600 - Tesla Roadster, 1 43, silverSchuco bil Radio 5000 zweifarbig gr 65533; sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Schuco Edici FRAMTID 65533; n 1 250 Junkers Ju 52 403551694
Schuco John Deere 3120 32 450767000
Schuco –Mercedes L 6600 Plateau 1950 –1 43

Schleich Antylar drake fantasi Action Figur Bayala RARE Large'08 ÅTERHÄR NY

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Schuco Piccolo (Tyskland) Mercedes -Benz, Volkswagen & Porschenk Set 1 90Schuco Piccolo Set MAOAM Kaubonbon Opel GT Opel Manta A 1 90 05803 låda 110249 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Schuco Pro.R 09041 43 Magirus Deutz O 6500 –Fussboll Weltmeister -schaft 1954SCHUCO SH0147 UNIMOG 401 BOAR (CINGHIALE) 1 18 modellllerLINO DIE CAST modellllerL eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Schleich bayala 42445 Glitteringar blomhus med enhörningar, sjö och stabilt
SCHUCO SH6635 NSU MAX SEULEmänT grön 1 10 MOD 65533;65533; LE DIE CAST modellllerL

SCHLEICH CACTUS NY

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Schuco variant3010 EXTRA & 3041 Limo bil ovp

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av ScienceWiz... Charge Aktivitetskit @ info whatsthisScooby Doo julgranOrnamänts uppsättning av 7 e alla NIB Trevco årgång fri shipCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Scorpion Motore Monte Congrönione Kit (25mm) -hk4035 SP -A0019Scrabble Glass Edition med röderande spelbräde Lata Susan Turnbable TempedScuderia Tguld röd STR10 1 18 18S183

Läs mer...
Scythe Board spel Stonemaier spel BRAND NYA ABUspelR
SD Gundam BB Suit Zeta Gundam & New Gundam (HWS specification) (Bjapan importeraera

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. SDCC 2015 Udon Exklusiv CAPCOM MOT TRIBUTE KONVENTIONSDCC 2018 ANACIN SKYpromänadER EXKLUSIVE, DARR SIDE, heta leksaker, SIDESHUR, leksak FARSDCC 2018 Toddland Family Guy Metallic guld Adam West Enamel Pin begränsad 400 Fox
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättSDCC 2019 Udon Exklusiv POISON -ORGAN FÖR STREET FIghter IV METAL bilDSDX Full Armor Knight Gundams jätte rödigerad av den legendariska Ver.BegränsadSe smkonst ut, Lamborghini HURAKAN SUPER TROFEO VÄRLD FINANSER 2016 Lind 18 New att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
SEAL NY SLOT.IT 1 32 Slot Bil - McLAREN F1 GTR 1998 Le Mans LOCTITE Ueno

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Seedborn Muse FOIL tionde upplagan NM - M Grön Sällsynt magi bilD (ID) ABUspel
Sega Shin Godzilla Den andra formän Återfödelse 2016 Fyllda djur Mjuk leksak Plush

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Sega leksaker Hemstjärna Classic Hem plantarium Pearl vit

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotSentinel 35 Mechatro WeGo Test &Helikopter Icke -skalig handlingsfigurSentinel Tatsunoko Heroes stridande Gear Polimar stridande Gear Ver Infini -T ForceSerie 485 Ozashiki Tåg A271 A272 Yamanami 4 -Bil Set Reproduktion ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
SET AV 8 -Dungeons och drakes Spelkort D &D 5E lot NY Xanatars guide
Sete Gibernau.Honda RC211V MotoGP 2005.Movistjärna Honda.Minichamps 1 12
Seza död Abhorte Mierce Miniatures 60mm Demon Lady PAINTED SOM PICTUröd PAP
Retro Himitsu no Akko - chan kompakt (de dagarna) från japan (3582

Viktigt!

REVEL BATTMAN FÖR BATTMAN modellllerL KIT 1995 SELAD
REVEL USS SULLIAvans DESTROYER FkonstYG WWWII modellllerL KIT lådaED 1954 \H305
Revell 03907 Legends British S.E.5a, Multi färg

Kontakt

Revell 05408 H.M.S. Victory modellllerler Kit

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Revell 08505 Bugatti EB 110 (Typ Prödotyp) svkonst, mit Datennbatt, 1 43
Revell 1 48 A -26B Invader

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Revell 1 240 Förstörare H.M.S Campbeltown Plastic modellllerler Kit U förseglad
REVELL 1 72 DORNIER 228 -100 POLAR 2 4240

Stöd FARR!

Revell av Tyskland 1 72 Sovjetarmé T -55am t -55am2b Plast 03306 - Ny 172

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Revell Kit 1 25 –1968 Chevy Chevelle S 396
Revell Monogram bebislon 5 Rymdstation modellllerlerl Öppna låda Förseglade delar
Revell Revell63937 Embraer 190 Lufthansa modellllerlerl Set - Ny nivå 3 skala 1144 Ac
Revell stjärnornas krig TIE Fighter (Dkonsth Vader) easykit (längd 165mm)
Revoltech 091 Vash Stampe TRIGUN Badlands Rumble Figur MIB
Revolvech Della Regina Lama extra Cancelo Apritore Alice Statyeta Kaiyodo New
RG 1 144 Gundam Base begränsad Sinanju [Metallic Gross Injicering] Gunpla...Gunplajapan
RG vinge Gundam Zero EW pärlglans Ver.Gundam W
Riddare Castellan av kejserlig Knights målad actionfigurWarhammer 40K
Rietze Exclusive Series MB O405 S.b blåmänbuss 85 Years buss i Stuttgkonst 1 87
Rilakkuma Honey Garden 8 Kinds of Figur Set låda RE -mänt japan fri Ship NY